Sej Design

SEJ design er en familieejet virksomhed, der gennem generationer har arbejdet med produkter af gummi. SEJ design er et dansk ejet firma, og alle produkterne er dansk design.
Filosofien bag SEJ design, er at skabe et enkelt og tidsløst design, hvor der er fokus på funktionalitet og kvalitet. SEJ design arbejder kun med bæredygtigt design, og stræber efter den bedste kvalitet. Produkterne har en silkemat og eksklusiv overflade, og med det stilrene udtryk vil produkterne sagtens kunne mixes med øvrige stilarter.
SEJ designs produkter er fremstillet af PUR gummi, som er polyretan, et kunststof med mange af gummiets gode egenskaber, uden den kendte lugt af gummi.
Materialet er gennemtestet, giftfri, og er fremstillet på en 100 % miljøvenlig proces. Produkterne formstøbes og føles varm i modsætning til plastic, der er koldt. Se vores store udvalg.

Oliebakke 9x19 cm

Pris: 80,00 DKK
Oliebakke fra Sej Design i sort pur-gummi. Kan vaskes af i hånden og i opvaskemaskinen, dog anbefales det at alle Sej Design produkter tørres af når de kommer ud af maskinen. Brug bakken til opbevaring af olie, krydderier eller bare til blomstervasen. God fornøjelse.

Multikrukke - 8x8x8

Pris: 70,00 DKK
Denne oliebakke i pur-gummi vil være uundværlig på køkkenbordet af træ. Oliebakken kan anvendes til at afsætte olier og krydderier på. Den er et dekorativt element der sagtens kan stå alene, men kan også komplementeres af øvrige produkter fra SEJ DESIGN, eksempelvis multikrukker med et låg af træ, se dem her i shoppen. Oliebakken har en mat og eksklusiv overflade der aldrig ændre sig og den kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.

Multikrukke 12x12x12cm

Pris: 90,00 DKK
Sej Design sort multikrukke i PUR-Gummi. Brug denne til dine krydderurter i køkkenvinduet. Når krydderierne står i krukken kan pur-gummiet tåle lidt vand i bunden. Krukken er også perfekt til at opbevarer vatpinde og andet på badeværelset.

Multikrukke 14x14x14

Pris: 110,00 DKK
Stilsikker multi-krukke fra danske SEJ DESIGN, str. 14x14x14 cm, der kan anvendes i mange sammenhænge. Tænk blot på køkkenet hvor vasen kan anvendes til køkkenredskaber, eller børneværelset, hvor vasen kan anvendes til opbevaring af skriveredskaber. Vasen/krukken har en silkemat og eksklusiv overflade, der aldrig ændre sig. Det praktiske materiale vasen er fremstillet af er vandafvisende og vasen er desuden skridsikker. Multi krukken kan ingå i kombination med øvrige produkter fra SEJ DESIGN, eksempelvis bakkerne Tåler maskinopvask.

Kvadratisk oliebakke 20x20

Pris: 90,00 DKK
Denne oliebakke i gummi vil være uundværlig på køkkenbordet af træ. Oliebakken kan anvendes til at afsætte olier og krydderier på. Den er et dekorativt element der sagtens kan stå alene, men kan også komplementeres af øvrige produkter fra SEJ DESIGN, eksempelvis multikrukker. Oliebakken har en mat og eksklusiv overflade der aldrig ændre sig og den kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen.

Kvadratisk fad 30x30

Pris: 84,00 DKK
Dette fine fad fra SEJ-Design er ideelt til fyrfadslys, små vaser med blomster, eller stearinlys, samt andre former for dekorationer. Fadet har skrå kanter hvilket fremhæver de rene linjer. Vil også være smuk med friske citrusfrugter. Det fine fad i gummi, har en silkemat og eksklusiv overlade, der gør det behageligt og røre ved. Vaskes af med en fugtig klud, kan også tåle opvaskemaskinen.